Inwhite expanderar

Ljusdesign, Lighting design, svefi.net, Sverige Finska folkhögskolan, praktik, inredning, grekland

Vi har idag välkomnat Viktoria Kondos från SVEFIs ljusdesignutbildning som praktikant hos oss. Viktoria kommer att vara med oss under fyra veckor.

 

Viktoria går andra året på ljusdesignutbildningen i Haparanda. Hon är i grunden inredningsdesigner och konstnär. Vi kommer få stor användning av hennes konstnärliga sida under tiden hon är hos oss, vilket ni med stor säkerhet kommer att få se prov på.

 

 

Kika in på hemsidan igen den närmaste tiden för att se henne under arbete!

Det är Sverige Finska folkhögskolan som bedriver utbildningen med Anna Lindkvist i spetsen. Utbildningen är väl koordinerad mot verkligheten och vad en ljusdesigner kommer att arbeta med efter utbildningen. Eleverna får arbeta med verkliga projekt mot kunder i närområdet.

Viktoria har under sin utbildning bland annat utformat ett belysningsprogram åt Kalix kommun för Kalix centrum och varit med i arbetet att göra Haparanda gamla stan attraktivare. Det är bara två av mängder av intressanta och roliga projekt som Viktoria har varit med och avslutat hittills.Relaterat
 

Allt ljus på människan!

  Under hösten 2010 gjorde Östgöta Correspondenten en artikel om Inwhites medarbetar Julia Engberg. Artikeln handlade om ljusdesign …

Läs mer →