Kyrkor och bygge

Vi fortsätter vårt arbete med att skapa en vackrare ljusmiljö i våra fina kyrkor. Näst på tur står Hedvigs kyrka i Norrköping. I första skedet så ska ny belysning till det välvda taket, plafonder under läktaren samt belysning till tavlor som hänger i utrymmet under läktaren tas fram. Det blir provbelysning vecka 19.

 
Martin och John har i helgen tillbringat tid i Inwhites verkastad, lite spartanskt men kreativiteten och arbetsglöden frodas. Det som byggdes var en armatur till salongen Hårdoktorn som ska få en helt ny belysningsanläggning under måndag och tisdag.

 

ICEHOTEL i Jukkasjärvi har stängt för säsongen och all belysning tas om hand av eldskälen Janne Haglöf som är anställd av ICEHOTEL. John var upp under ett par dagar för att riva den foto och ljusutställning som funnits intill hotellet.

 
Vi verkar även i Linköping där Julia hjälper Konsert & Kongress att lyfta biljettdisken samt ge entrén ett mer välkomnande intryck. Detta ska provbelysas senare i maj.Relaterat
 

Provbelysning i Älvsbyn

Lighting Design, Light, Outdoor, working, adjusting, construction, ljusdesign, ljus, design, utomhus, arkitekt, belysning, belyst, arbete, varsel, justering, lampa, lampor, Norrland, Norrbotten, Älvsbyn

Måndag och tisdag spenderade Julia och Martin  i Älvsbyn, ca 1 timmes bilfärd från Luleå. Älvsbyns fastigheter har …

Läs mer →