Light + Building

Lighting design, ljusdesign light and building frankfurt tyskland deutchland norrköping stars light luminale

Vecka som gått var en stor vecka för belysningsbranschen. I Frankfurt hölls den gigantiska mässan Light + Building där tillverkare från hela världen ställer ut. I år besöktes mässan av över 200 000 människor, plus alla utställare. Två av dessa var Martin och John som var på plats för att skapa nya kontakter och inspireras.

 

Vi har tagit med oss mycket användbara lösningar och många nya kontakter i form av designers och armaturtillverkare. Vi känner att vi har ännu större chans att skräddasy lösningar för specifika projekt nu. Givetvis besökte vi även de leverantörer som vi idag arbetar med för att se det senaste samt för att höra om de saker som ligger på utvecklingsbordet, det är mycket som händer inom belysning och det är svårt att känna till allt. Vi har några projekt som vi kommer hålla oss noga uppdaterade på t.ex. en ny vacker ersättare till de gamla koltrådslamporna.

 

Kom in på en kopp kaffe så kan vi snacka vidare och dela med oss av vår inspiration! Kaffet är alltid varm på Skolgatan 1B i Norrköping!Relaterat
 

Hedvigkyrkans orgelfasad

Under veckan har den nya belysning av orgeln i Hedvigkyrkan i Norrköping installerats. Ända in i slutet av …

Läs mer →