Louis De Geer, Norrköping

En del i arbetet med Norrköpings Kommun innebär punktinsatser där belysning behövs eller där en anläggning inte fungerar som den är tänkt.

En anläggning av det senare slaget är den som belyser kanalen utanför konsert- och konferensanläggningen Louis De Geer. Det står idag pollare längs kanten samt infällda armaturer i vattnet.

Inwhite tog en promenad på torsdagen och passade på att hoppa ner i den torrlagda kanelen. Många vilda idéer tog fart och installationsmöjligheter kollades. Svåra frågor så som hur vattnet rör sig och vart vi får störst effekt av vattenspeglar diskuterades.

I september – oktober monteras troligen resultatet av promenaden. Välkomna!



Relaterat
 

Kville Kyrka

Göteborg, Kville ljusdesign light church vit vår gammal invändigt renovering belysning design

Kville Kyrka i Kville Pastorat ska genomgå en invändig renovering och har därför tagit kontakt med Inwhite för …

Läs mer →