Våren är kommen

Inwhite Ljusmiljö Ljusdesign design light grävning schaktning kyrkogård kyrka arkeolog norrköping östergötland sverige markarmaturer erco tesis peab sten volvo

Värmen sprider sig och säsongen för markarbeten är kommen. Vi har börjat den sista etappen vid Hedvigkyrkan i Norrköping vilket innebär 9st markinfällda armaturer, flytt av stolpar samt en ny. Spännande projekt när det handlar om att gräva i en gammal kyrkogård med lämningar från 1500:talet strax under gräset.

 

När det kommer till arbete i skyddade miljöer har vi nu en lång erfarenhet som började vid g:a Riksarkivet på Riddarholmen i Stockholm och har sedan gått vidare till Varbergs fästning, äldre kyrkor i Stockholm och Norrköping men även kontoret vi sitter i som är ett gammalt tobaksförråd från 1820.

För grävningen vid Hedvigkyrkan har vi ansökt om tillstånd hos länsstyrelsen som skickat vidare till en arkeolog. Arkeologen är med under hela schaktningen för att se ifall vi stöter på något.

 

Till påsk ska allt vara klart och återställt för invigning av kyrkan, välkomna!

 Relaterat
 

Provbelysning i Älvsbyn

Lighting Design, Light, Outdoor, working, adjusting, construction, ljusdesign, ljus, design, utomhus, arkitekt, belysning, belyst, arbete, varsel, justering, lampa, lampor, Norrland, Norrbotten, Älvsbyn

Måndag och tisdag spenderade Julia och Martin  i Älvsbyn, ca 1 timmes bilfärd från Luleå. Älvsbyns fastigheter har …

Läs mer →